Pioneeri

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

PRO-HD on periaatteeltaan samanlainen kuin SOLO ja tavallinen PRO eli ne striimaavat eteenpäin digiboxista napattua tavaraa ja samalla Slingbox lämmittää mukavasti ympäristöään eli kuumenee kivasti.

700U taasen on lisälaite sellaiselle digiboksille, jossa on jo muutoinkin WLAN tai kiinteä internet yhteys. Jos tuo digiboksi on samalla tehty yhteensopivaksi Slingbox 700U:lle, striimaus onnistuu itse digiboksin yhteydellä ja 700U vain muuntaa bittivirran striimaukselle ja PC:ssä toimivalle SlingPlayerille sopivaksi. 700U liitetään tuon digiboksin kylkeen usb-liitännällä. Tämä olisi ihanneratkaisu. Ainoa pulma tässä kaikessa on se, että en tiedä, mitkä Euroopassa toimivat digiboksit tukevat 700U:n liittämistä kylkeensä? Ainakaan Topfieldin sivulla ei ollut paljastusta.

Mitä taasen tulee tuohon PRO-HD malliin… käytin kuukkelia ja siitä tuskin löytyy eurooppalaista PAL 50Hz mallia ainakaan vielä? Koskaan? Pioneerin osa ei ole koskaan helppo ja toki tuon PRO-HD boksin saa pelaamaan sopivalla muuntajalla täkäläisillä verkkovirroilla, mutta toimiiko sitten muutoin PAL ympäristössä? Itse toimin palstan Pioneerina Orbin ja ensimmäisen Slingin osalta – ota sinä PRO-HD työn alle!