Pilkkikisat !!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 20 Pilkkikisat !!

LINKKI

Pintor
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Ohoh, ja mitkä kisat !

Lauantaina oli tuossa mökkini alapuolellella olevalLA järvellä ”tosi sukupilikittelyt”. Oli minun ja siskoni miehen sukurakkaitten kokkous. On muuten erittäin sikiävää sukua,siis lankoni suku. Nyttenkin oli ainakin kolome naista, jotka poksahtaa kuluvan vuoden aikana. ( On muuten kastemekkoa jouduttu jatkamaan, koska lapsukaiten nimiä on toista sataa ). Oli makkaraa, hernesoppaa ym…! Kaloja saivat sen verran, että parhaat saivat ansionsa mukaan palkintoja, mutta loputkin saivat palkintoja ilman saalista ja myös arpatouhut meni silleen, että jokainen arpa voitti !!
Eräs henkilö oli tosin keksinyt moottorikelkan nopeuden juomien jakelussa. Muuten hyvä mutta melu EI !

Tuosta Ivankan mainitsemista ”ikiliikkujista” on kyllä kestämistä niin kuin Fugen bussikadun ”kirkkobaarin” yläpuolella olevasta, minun väliaikaisesta ”huoneesta” viimeisistä kuukausista ”ihanassa” en espanja. Satoja busseja päivässä plus muut savuttavat. Sisältää myös nämä mölyävät pinkit brittipossut.
Onneksi sain ”kreivitär/kenraalittarelta” (Jos joku voisi viedä ystävällisiä terveisiä minulta Hänelle, ken tuntee tämän erittäin elegantin persoonan. En voi muuta kuin ihmetellä, kuinka ”töppölandian” mukamas ihmiset voivat olla niin ilkeitä Häntä kohtaan. Hän on suomen ja suomalaisten hyvä ystävä ja ihailija, sekä puhuu suomea hieman! ) Cisellalta radion, josta kuuntelin yötä päivää klassista. Sain myös ”missiltä” korvatulpat, mitkä oli pelastus ja, joka taas pitää sisällään pitkän ja rasittavan jutun josta en nyt ole selvinnyt vieläkään. Odotin vain sitä, että Suomessa olisi kevät ja muuttolintujen mekastus päällä, ettei tullut niin suurta kulttuurishokkia.

Aivan ihanat ilmat ( +12c! ) tuon kaamoksen jälkeen, eli nyt menee lujaa ja pääsen Pontiacin kanssa pölyttämään sorateitä ja ehkä katupölyäkin! Että sillai !

Erittäin ystävällisiä terveisiä kaikille ! Jorma