Pikkukaloja Siaminlahdelta …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 76 Pikkukaloja Siaminlahdelta …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Nappasin pari kuvaa siitä eilisestä kalaretkestämme …


Kuivanmaan prinsessa siima hyppysissään ensimmäistä kertaa elämässään. Vehkeet olivat yksinkertaiset – nylonsiimaa riittämiin, sen päässä lyijypaino ja lähellä pohjakosketusta kaksi koukkua, kumpikin oman tapsinsa päässä. Syötteinä käytimme mustekalasta pilkottuja palasia. Muutoin homma on kuin pilkkimistä, mutta olosuhteet ihan toisenlaiset kuin kyykkiminen vaivaisen avannon äärellä pahaisena pakkaspäivänä. Taustalla siintää Pattayan kaupunki.


Tässä kuva ruokapöydästä aluksen kajuutassa. Kipparin keittämä kalakeitto kuvan ulkopuolella, mutta osa saaliista grillattuna vadilla. Ja samalla keittovinkki: Kokeilkaapa kalasoppaa siten, että teette sen kookosmaitoon!

Saaliina saimme kuvan mukaisen kokoisia yhdenlaisia (ei aavistustakaan nimestä) ja toisenlaisia, joiden nimeksi tiedän red snapper. Lisäksi yksi kaveri sai noin puolimetrisen merikäärmeen (aikamoiset hampaat sillä, älkää menkö lähelle elävää) ja toinen tempaisi merestä pallokalan, joka pullisteli sitten iloksemme ennenkuin laskettiin takaisin mereen.