Pikkujoulu?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Ei mulla ole ollenkaan tuommoista (elämän uteliaisuutta sivutuulten tuiskuissa). Funtsin enemmänkin Orkin pikkujouluja (siitähän tässä osiossa on kysymys). Katsotteko arvon daamit ollenkaan mitä ja mihin ketjuun kirjoittelette – nää on pikkujoulut!

No joo, minäkin tunnelmissa sekoilen. Silloin tai sitten tällöin.

Ei’oo Tokelallakaan helppoa. Tuomo esimerkiksi haluaisi taas järjestää suomalaiset pikkujoulu-boquerones-juhlat mun espanjalaiseen lempiravintolaani ajattelematta ollenkaan sitä, etteivät ne andalucian paikalliset muonat nyt varsinaisesti liity suomalaiseen joulujuhlaan (vertaile nyt edes vaivoja ja hintoja ennenkuin päästät suustasi sammakoita, joita et itsekään nielisi).

Mutta lopulta Tuomohan voisi ihan todella nyt neuvotella tuon ”paketin purkamisesta” (kun aikaakin on melkein viikko) ja ryhtyä järjestelemään toisenlaisia juhlia. ”Syö kellä nälkä, juo kellä jano, kaikilla kivaa …” Kiva-kiva-kiva juttu ja suomalaiset kapakoitsijat kilvan tahtovat olla mukana – silleen, että on kivaa, häh?

Kivaa-kivaa … mikään ei ole niin helppoa kuin iltahuppelissa innostuminen ja sönköttely sen päälle, kun joku muu ensin hoitaa hommat kuntoon. Vaikka olisikin Tokela.

Sorry, mut mä en teitä joitakin aina tahdo jaksaa. Ajoittain ainakaan.

Toivottavasti taidenäyttelyt edes tuottavat myönteisiä uutisia että voisin todeta olleeni väärässä. Hyvää pikkujoulua kuitenkin. Terassille varmaan varataan yksi pöytä, jonka ääressä tupakointi sallitaan edellytyksin, että savupilvet puhalletaan kaakkoon. Koillinen on varattu vapaamuurareille.