pikku niksejä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
mampu kirjoitti:

Ostin pari päivää sitten hetken mielijohteesta Carrefourin prepagon (www.carrefour.es/movil)ja siihen 6 euron bonon, joka sisältää 300 Mb. Saas nähdä, pärjääkö tällä kuukauden sähköpostia tien päällä lukien ja WhatsAppaillen.

Jos ei käyttö muuta ole, niin veikkaisin että pärjäät (ellet nyt sitten vastaanota jotain massiivisia failuja sähköpostilla tms…)

Vinkki: nollaa värkkisi datalaskuri, niin on helpompi seurata kulutusta. Jos vehkeessä on automaattipäivitys tms, pistä se pois päältä ja hae käsikäytöllä sähköpostit. Säästää sekä akkua että dataa

Tosin dataliikennettä et voi varmaan vastaavalla kikalla sulkea, jos toi Whatsappi on sulle tärkeä.

Monessa matkapuhelimessa akun lataus riittää tupla-triplaiän kun sulkee 3G:n, WiFin (jos on) ja datakäytön pois päältä. Pelkkään puheeseen ja messailuun kun riittää mainiosti perinteinen GSM radioliikenne.

Edit, kävin muuten kattoon ton Carrefourin prepay-nettitarjonnan. Mistä sä sieltä 300 MB:n version löysit? Ettet vaan tarkoita tota 3 GB:n versiota? Se on muuten oikeasti sitten 3000 megatavua, ei 300…) Riittää varmasti ellet rupea jotain videoita tms. striimiä imuttamaan netin yli.