piisaako jääkiekko

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilperi kirjoitti:

nyt helkkarissa päästäkö spanskia konkurssiin ennenkuin ollaan suomeen saatu edes jonkinlainen hallitus!!! 🙂 🙂

Kun Käteinen on jo muutenkin korvat punaisina, niin minkänäköinen sen naamataulu mahtais sitten olla jos se jotain kautta saa nää asiat tietoonsa!!?? :jawdrop:

Soinihan hyppää riemusta suurinpiirtein kattoon ja toteaa, että ”mitä mä sanoin!!??” 😉

Minusta tuntuu siltä, että tämä rahajuttu on poikimassa jotain muutakin. 15-M -liike on nyt organisoimassa massiivista mielenosoitusmarssia. Marssin on suunniteltu láhteván Barcelonasta 19.6. ja pááttyván sitten lopulta 17.7. Madridiin teemalla ””tomar Madrid, paralizar la ciudad y refundar la democracia”, (valloittaa Madrid, pysáyttää kaupunki ja perustaa demokratia uudelleen). Marssin suunnitellaan kestäván kuukauden ja se kulkee kaikkien suurimpien kaupunkien kautta ja jokaisessa kaupungissa járjestetáán erilaisia tilaisuuksia asian tiimoilta. Suunnitteilla on myös saada 15-M aate leviámáán kautta Euroopan; odotan mielenkiinnolla lämpeneekö Suomen vaaleissa huijattu kansa láhtemáän mukaan demokratian palauttamiseen.

Tämän liikkeen taustanahan on ajatus, että kansaa ei pidä panna maksumieheksi kun pankkiirit ja kiinteistödiilerit ovat hukanneet rahat. Liike vaatii pankkeja ja rahapiirejá vastuuseen, poliitikkoja irrottautumaan rahapiirien talutusnuorasta jne. Liike vastustaa sitä, että tavalliselta kansalta leikataan toimeentuloa ja sosiaalietuja ja raha siirretään rikkaille, joiden sijoitukset ovat romahtaneet keinottelun, ahneuden ja huonon pelisilmán takia.

Tämä 15-M-liike on ainakin minusta huomattavasti älyllisempi kuin Suomen protestiliike, Perussuomalaiset, jotka nousivat suureksi puolueeksi pelkän muukalaisvihan avulla. 15M ei syytá maahanmuuttajia, ei mitäán uskontoa tai ihonváriá, vaan käy suoraan sylttytehtaalle, pankkiirien ja korruptoituneiden poliitikkojen kimppuun. Ja tállá voi olla menestystákin, perussuomalaiset ovat jo mennen talven lumia ja Suomea tulee johtamaan entiseen malliin kepu-kokoomus ja entinen meno jatkuu, sillá erotuksella, ettá kansa saa maksaa hiukan enemmán ja hiukan enemmán ja hiukan enemmán. Sitáhán sanotaan, että sitä saa, mitá tilaa ja ettá tyhmyydestá sakotetaan! }:)