Pientä rajaa..pyydän, espanjaksi por favor

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto ratkaisu kaikille väärinkohdelluille ja kusetetuille Pientä rajaa..pyydän, espanjaksi por favor

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Olisi ihan hyvä käyttää omaa tervettä järkeä tutkiskellessa median suoltamia juttuja. Suomikon maailman paras maa…no varmaan jollain hyvin valituilla mittareilla mikä tahansa maa saadaan maailman parhaaksi. Onko maailman paras maa se jonka kansalaiset uskovat amerikkalaisen kuvalehden potaskaan asuvansa maailman parhaassa maassa?

Ei Suomi ole huono maa, se on yksi maailman parhaista. Mutta pientä media kritiikkiä ja ehkä jotain tutustumista myös muihin maihin niin asia ei olekaan ehkä ihan näin selkeä.

Kyllä varmaan, sinänsä todellisuuteen perustamaton patriotismi on hyvä asia. Esim. jos se toteutuisi romanialaisten kohdalla, ei Espanjassa eikä muissakaan maissa olisi heistä haittaa..Siellähän kasvattaisivat hevosiaan, ihan omassa maassaan.

En ole rasisti, sinällään. Mutta hallitsematon kansainvaellus on pahaksi. Onneksi nyt se tapahtuu sentään ilman sotia.

Noh, rauhoitetaan vähän. suomalaiset ovat todella hienoa, sivystynyttä kansaa, kuten on kuvattu esim. Rauni Molbergin elokuvassa ”SIUNATTU HULLUUS”. Upeaa…ainakin näyttelemisen osalta…

Laitan nyt kuitenkin tähän pari linkkiä ihan vakavastikin, jospa silmät aukeaa:

http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=423&Itemid=65

Ja tässä vielä selvemmin asia esitettynä, viimeisessä värssyssä. Vaatii kirjautumisen tosin Youtuubiin tämän ihanan totuuden kuullakseen:

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Do_kLRCQVCRo