pienenä asianosaisena sanoisin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Hiekkalaatikko Saanko minä leikkiä täällä? pienenä asianosaisena sanoisin

LINKKI

aristoteles
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 210

Noista marjoista puheen ollen olen ajatellut työnjakoa niin, että itse käyn mansikassa ja puoliso voisi käydä hillassa. Voin ottaa lisäksi vastuun perunannostosta ja muusta sadonkorjuusta tuossa elokuun lopussa. Miten ne nuo työnjaot siellä Thaimaassa meneekään? Old Chap.

On se muuten kummaa täällä pohjois euroopassa kun se sisäinen hamsteri jotenkin työntyy esiin näin kesällä. Tarkoitan semmoista sisäistä tunnetta, että pitää valmistautua talven varalle monin eri tavoin ja koittaa kasata varastot täyteen että pärjää seuraavaan suveen saakka omillaan.Huovisen Veikkohan kirjoitti aiheesta mainion kirjan.

Se on oikeastaan aika kiva fiilinki kun laittellee polttopuita saunan ja takan lämmitystä varten, säilöö marjoja ja sieniä kellariin ja kaikkea semmosta. Muutama viikko sitte päätin että en tee saunavastoja (siis- vihtoja) talveksi varastoon. Olkoon se vastojen käyttö semmonen kesänautinto. Kyllä se riittää kun saa kesällä tuota eukkoa pieksää saunassa mielin määrin.

Se muuten on tämmönen suomalainen omakotimökkiläisen tontti lähes täydellinen espanjalainen finca eli maatila. Kasvukausi vaan ihan pikkusen lyhyempi.

Mutta nuo talven varalle tehtävät touhut tietysti menee hukkaan kun viettää talviaikaa siellä Espanjassa. Mutta jotenkii tutuu siltä että tehdä pitää. Koska se on ihan kivaa.