Pidätys

LINKKI

Ocaso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Luultavasti eivät olleet aikeissa iskeä Aurinkorannikolla, vaikka se mitä terroristien päässä liikkuu on useimmiten arvoitus.

Pidätys aurinkorannikolla, ja nimenomaan aurinkorannikolla, oli taas kerran pisteet kotiin kyseiselle järjestölle joiden ”jäseniä” jotka ovat muualla kuin pohjoisespanjassa kutsutaan nimellä ”comandos itinerantes” eli hyvin vapaasti käännettynä ”liikkuvat toimeenpanijat” jotka ovat sijoitettuina eri puolille espanjaa ja ranskaa odottaen ohjeita järjestönsä korkeimmilta instansseilta.

Miksi siis pidätys oli pisteet kotiin kyseiselle järjestölle? Nyt koko espanja, ja samantien Suomi Anna Roschierin artikkelin siivettämänä, tietää että eteläespanjassa on mahdollinen terroristisolu. Hiljainen, mutta vakuuttava epäilys alkaa leviämään turistien keskuudessa asian suhteen, he peruvat matkojaan rannikolle josta taas kärsivät paikalliset yrittäjät ja sillä selvä.

Terroristijärjestön ei edes tarvinnut tällä kertaa tehdä mitään, mutta nyt kaikkien huulilla on sana ”terroristijärjestö”.

Suunniteltu juttu, väitän minä. Psykologisen sodankäynnin käsikirjan ensinmäisiä opetuksia miten joukkosuggestio saadaan päälle: ota viestimet mukaan tehtävääsi, niin tehtävä helpottuu huomattavasti ilmaisen ja tässä tapauksessa jopa kansainvälisen julkisuuden, saattelemana.

Ilmaista mainosta terroristeille. Valitettavasti.