picaduras de chinches

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Tämän ketjun syyskuiseen avaukseen haluaisin kommentoida sen verran, että hieman mietityttää, oliko kyseessä alkuunkaan luteet. Ne kun ovat sellaista sakkia, että ne kaihtavat valoa eivätkä tule pois piiloistaan ennen kuin on pimeää. Kynttilänvalossa voi hyvällä tuurilla nähdä luteen jossain pimeämmässä nurkassa.

Jos kyseessä sitten aivan todistetusti oli luteet, niin silloin oli italiaanoja purtu jo hotellissa, koskapa…

”Ya durante el vuelo, que salió el jueves de Londres con destino a Roma, numerosos viajeros -todo ellos italianos- comenzaron a sentir fuertes picores en las piernas y, una vez asistidos por los médicos del aeropuerto de la capital italiana, descubrieron que la molestia provenía de picaduras de chinches.”

…”monet italialaisista matkustajista tunsivat pureman oireita jaloissaan jo lennon aikana”, mutta luteiden puremathan alkavat kutiamaan vasta monen tunnin jälkeen puremasta, jos uhri ei satu olemaan erityisen allerginen tapaus.

Itse olen kerran joutunut luteiden hyökkäyksen kohteeksi, ja silloin alkoivat puremat oireilla vasta myöhemmin illalla, vaikka minua syötiin jo yöllä, reilusti yli kaksitoista tuntia aiemmin. Itse hyökkäystä en edes osannut havaita, enkä siihen herännyt. Puremia oli useita.