Petankkiakin

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Sulkapalloa? Petankkiakin

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Old kirjoitti:

Muillekin kiinnostuneille kerron, että se on todella kiva laji (ikivanhat muistot) jossa saa vähällä vaivalla semmoista liikuntaa, ettei muusta ikinä väliä. Golfit ja squashit eivät vastaa samaa – tuota on pakko ainakin kokeilla!

Sulkis todellakin on älyttömän hyvä kuntopeli, koska sen rasittavuus ja tekninen vaativuus ’skaalautuvat’ erinomaisesti pelaajien taidon mukaan.

Aloituskynnyshän siinä on olematon; jo ensimmäisen varttitunnin aikana pelaaminen, tai siinä vaiheessa ehkä ’pelaileminen’ on nautittavaa. Toisaalta, jo harratsajatasolla se rankempaa kuin mikään muu mailapeli.

Kirjoitin muutama vuosi sitten kirjan sulkisesta. Painos on myyty loppuun eikä uutta ole odostettavissa, joten sain Tammelta luvan panna kirjani tekstin nettiin ihan ilmatteeks luettavaks. Por favor: http://www.lintulaakso.net/sulkapallokirja/

Ja anteeksi, että se on niin keskenäräinen. Kuviakin tulee jahka kerkiän.

Ilmoittautukaa mukaan niin saadaan samalla kasaan ehkä joukkoa petanquen pariin myös – sosiaalista terkkuusammuntaa …

Ai niin, petankkiporukkakin pitäisi saada pystyyn. Pelasin aikoinaan ihan kilpaakin, joskus -89 – -96, myöhemmin aika satunnaisesti. Tästä kantsii vissiin aloittaa ihan uusi ketju.