Periferiasta ei ollut kyse

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä marjamatkalla
marjamatkalla Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.10.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 7

Kiitos vastauksista!

Periferiasta ei ollut kyse, kun kirjoitin, että Torrevieja ulkopuolelta. Tarkoitin ”edullinen asunto Torreviejan ympäristöstä. Ei kuitenkaan aivan keskustasta” niinkuin kirjoitin.

Ilmaiseksi en ketään ole vaillakaan tsekkaamaan ilmoituksen ja todellisuuden oikeellisuutta. Ilmaistakin palvelua saisin siellä asuvilta ystäviltä, mutta ei ole tarkoitus käyttää heidän avuliaisuutta hyväkseni. Tottahan tulen salamana paikalle, jos ja kun asiat kohtaavat. No, siitä hinnasta vielä. Halpa ja kallis on suhteellinen käsite, joskus voi hyvääkin saada halvalla, pitää osata katsoa asioita siltä kantilta mitä on valmis tekemään tai teettämään. Alle 100 tuhatta on tänä päivänä Espanjan hintatasossa jo halpaa – mielestäni. Asianajajan kanssakin olen jo keskustellut mahdollisesta kaupasta, mutta hän astuu kuvaan vasta, kun asunto on löytynyt.

Torrevieja on kiva paikka, sieltä on ”lyhyt” matka ympäri Espanjaa ja eteläistä Eurooppaa, sanoo marjamatkalla (kokemuksesta Torreviejasta ja ympäristöstä jo monelta keväältä). 😉

Minulle voi lähettää asumisvinkkejä sähköpostiin se.vende(at) luukku.com . Kiitos!

P.S. Aikulle; Pankin sivuilta katselin niitä konkurssiasuntoja. Kukahan niitä uskaltautuu ostamaan?