Pelottelitte ja sekoititte niin pääni, etten tohdi naimisiin

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit Meninkö nyt vahingossa naimisiin Aurinkorannikolla? Pelottelitte ja sekoititte niin pääni, etten tohdi naimisiin

LINKKI

Oskari78
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.10.2013
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 4

Alkuperäisestä asiastani ihan toiseen eli onko perintökaari tosiaan erilainen Suomessa ja Espanjassa?

Lapsi perii molemmat vanhemmat jos isyys tunnustettu. Miten sen avioliiton laita? Suomessa molemmilla on oma omaisuus ja avioliiton solmimisen jälkeen avio-oikeus toisen omaisuuteen. Avio-oikeus toteutuu luonnollisesti vasta avioliiton päättyessä, jolloin se puoliso kenellä on vähemmän säästöjä on oikeutettu saamaan osituksessa sitä tasinkoa. Eron tullessa yhteistä kotia (vaikka se olisi vain toisen nimissä) ei saa myydä ilman toisen suostumusta jne. Onko Suomessa niin, että jos toinen ei suostu myymään yhteisenä käytettyä kotia, saa se puoliso, joka kieltäytyy muuttamasta, jäädä asuntoon asumaan vaikka asunto olisi toisen yksin omistama, tilanteessa jossa avioehtoja ei ole?

Onko siinä mitään perää, että Espanjassa avioeron tullessa eteen äiti ja lapset saavat jäädä asumaan yhteiseen kotiin, ja mies pihalle vaikka asunto olisi hänen, aina siihen asti, että nuorimmainenkin lapsi on sen 18 vuotta? Erikoista jos pitää paikkansa.