pelimiehiä

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Noin kymmenen vuotta sitten saattelin Peten Stadissa saksalaisen koulun pääsykokeisiin. Sieltä ulostullessa vastasi varmasti pääsevänsä sinne. Nyt juuri armeijasta päästyään hän laittoi hakemuksen kolmeen työpaikkaan. Kaikki ovat valmiit hänet palkkaamaan. Vanhempi tyttäreni oli viisi vuotta Suomessa espanjankielisessä päiväkodissa Mi Casita. En ole huomannut, että olisi veljeään yhtään hölmömpi. Pienempi tyttäremme hablaa enimmäkseen espanjaa, mutta myös suomea.

Finnfuerten kysymykseen, ovatko ruottalaiset etc. hölmöjä kun ovat perustaneet oman koulun vastaan että eivät ole. Siinä suhteessa. Aivan yhtä hölmöjä he kylläkin ovat kuin suomalaiset, jotka eivät halua opiskella kieliä. Näitä surkimuksia on joka maasta etenkin Costa del Solilla. Hölmöyttä ja suorastaan vääryyttä teet lapsellesi, jos et anna hänelle mahdollisuutta oppia uutta kieltä ja sen mukana myös uutta kulttuuria.

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että aina kannattaa opiskella. Etenkin kieliä. Jos vielä on lisäksi ns. pelimies, niin aina pärjää elämässä.