paska tuuri II

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Ja tuossa bussionnettomuudessahan oli kysymyksessá onnettomuus, ei tahallinen teko. En usko, että uhrien ulkomaalaisuudella ja tekijän espanjalaisuudella on ratkaisussa mitään osuutta. Paska-tuuri vaan kaikilla. 😕

Puuttumatta sen enempää ETA:an kuin kansalaisuuksiinkaan, haluan kuitenkin muistutta, että se SUV:lla körötellyt ja onnettomuuden aiheuttanut apina veti reilusti ylinopeutta ja vieläpä alkoholiksi kutsutun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kyseessä ei siis ollut luonnonmullistus, joten olet pahasti skutsissa puhuessasi jostain ”paskasta tuurista”.

Kyllä kännissä aiheutetuista liikennekuolemista pitäisi ehdottomasti rätkäistä tuomio tappo-murha -asteikon mukaan, eikä millään naurettavalla kuolemantuottamus-nimikkeellä.

Jo pelkästä kännissä ajamisesta, ilman mitään vahingonaiheutustakaan, pitäisi tuomita tiilenpäitä lukemaan joksikin aikaa.
.
.
Vaan xittu joo… varastapa nälkääsi makkara, niin…/quote]

Xittupa xittu 8) Nuo raskauttavat seikat sillá maasturikuskilla olivat 1) ajoi kánnissá(kuinka kánnissä??) 2) ajoi ylinopeutta (120 rajoitus ja vauhti 152) 3) ei ottanut huomioon keliolosuhteita – oli sateista ja tien pinta márká. Hän siis osoitti piittaamattomuutta ja aiheutti vahingon kun auto karkasi nápeistá, törmäsi kaiteeseen ja pompsahti sieltá linja-auton kylkeen tunnetuin seurauksin.

Mutta teko ei ole tahallinen eiká suunniteltu

Ja puolustus vetoaakin juuri siihen ja sanoo, ettá onnettomuus johtui varomattomuudesta liikenteessá ja että rikosnimikkená on rikos liikenneturvallisuutta vastaan. Alkoholista puolustus sanoo, että kuljettaja oli ”hieman ottanut perhejuhlassa”.(Ainakaan minun tiedossani ei ole, mikä alkoholimáárá verestä on mitattu) Ja ehdottaa rangaistukseksi 6 kuukauden vankilatuomiota ja ajokortin peruuttamista 1,5 vuodeksi.

Ja kyllá tuo ainakin minun mielestá ihan riittává rangaistus on. Ei rikos yhtáán suuremmaksi muutu, vaikka kuoli 9 ja vaikka he olivat suomalaisia. Ei tátá tappoon tai murhaan voi verrata. Vahinko miká vahinko. Paska tuuri 8) 8)