parkissa

LINKKI

Schooner101
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229

Oltiin perjantai-aamuna Fugen Euromarketin pihalla parkissa siten että ajettiin auto kahden ruudun parkissa ”oikein” etummaiseen ruutuun, ja takimmaiseen ruutuun jäi puoli ruutua käyttämättä (auto n.6,50 pitkä).
Ennenkuin ehdittiin autosta ulos törmäsi fillaritelineeseemme arviolta 75 ja kuoleman väliltä ollut ukkeli lanttusäkin näköisellä Seatillaan. Ponkaisin ulos toteamaan jälkiä joita ei jäänyt kuin punaista maalia em. telineeseen. Ukko istuksi autossaan kuin ei olisi edes huomannut mihinkään osuneensa,kerroin osaamillani kielillä mitä ajattelin ja ukkeli levitteli käsiään, nousi autostaan päätään pudistelleen,ja häipyi ostoksilleen. Noh hymyilyttihän se sitten jo minuakin.

Kauppareissun jälkeen lähdin viemään pyykkejä pesulaan, niin sillä välin oli kuulemma saman ikäinen horisko törmännyt uudehkolla mersulla samaan paikkaan, se ukkeli oli kuitenkin häipynyt alle sekunnin paikalta, siitä jäi vain ilmeisesti maskin jättämä parin sentin naarmu.

Espanjan liikenne on erään rekkakuskin mukaan ”hallittu kaaos”, josta olen samaa mieltä, vilkku päälle ja ekaan rakoon pääset, moottoritielle pääset aina mikäli tilaa on, muut kulkijat vaihtavat ohituskaistalle, aina annetaan tietä valoja vilkauttamalla tai töötillä, käsimerkkejä näyttämällä kerrotaan minne halutaan, aina tulee iloinen moikkaus puolin ja toisin huomaavaisuudesta.

Liikenteestä eri mieltä olevat: menkää ajelemaan Turkuun tai Marokkoon niin tiedätte mitä on itsekkyys 😉