Párjáákö

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Hah hah. Táytyy sanoa, ettá tunnen melkoista vahingoniloa nyt kun támá sossutáti tulee tánne. Minut on haukuttu pystyyn monta kertaa tállá palstalla kun olen ottanut puheeksi juuri nämä ongelmat, joita hoitamaan tämä Salla-táti on pestattu. Ja näistähän olen puhunut ”törkeásti ja loukkaavasti” kun olen vastannut mielestáni muuttaja-haihattelijoiden kysymyksiin. }:) Erikoisesti palstan ”paremmat ihmiset” ovat loukkaantuneet kirjoituksestani, ilman pilaamisesta. Entás nyt, Kermajoukko, kuinka suhtaudutte uuteen virkailijaan ja etenkin siihen, ettá lehdissá kerrotaan ihan avoimesti syy siihen, miksi hän tulee. Onko ilma nyt lopullisesti pilalla?? 8)

Ilmanpilaaja kun olen, niin juolahti mieleeni tämä tutlta kuulostava asetelma: Henkilö muuttaa tánne 4 lapsensa kanssa ja lapset menevát Suomalaiseen kouluun. Henkilön työ on osa-aikaista ja puoliso jää Suomeen. Ja tástá sitten laskeskelemaan, kuinka perheen rahat riittávát koulumaksuihin, vuokraan ja elámiseen; 4-tuntiset työpäivát eivát mikäán kultakaivos ole. Ja espanjan kielen puute, mitähän ongelmia siitákin tulee. Tástá voisimme taas kehittää kipakan keskustelun, vai kuinka 😉 }:)

ja jos joku ei vielákään tiedä, mistá on kysymys, niin kannattaa lukea támä SUOMEKSI kirjoitettu uutinen:

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=60562:aurinkorannikon-suomalaisille-oma-sosiaalityoentekijae&catid=29:kotimaa&Itemid=31