Parit huomiot palstalta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46

Käyttelin taas tuossa hakua muutaman eri asian kaivellessa mieltäni ja tässä pari huomiota jotka ansaitsevat mielestäni oikein erityismaininnan, yhtään kenenkään muun asiantuntemusta & tietoja väheksymättä (kaikesta informaatiosta on apua):

1. Kris:n postaukset! Ovat todella informatiivia, hyvin jäsenneltyjä ja ymmärrettävään muotoon kirjoitettuja. Lisäksi sitä kuuluisaa mutua tuntuu olevan vähän ja faktaa taas sitäkin enemmän. Näin uutena palstalaisena (joka kaipaa tietoa vähän kaikista Espanjassa elämiseen liittyvistä asioista) kirjoituksiasi on ilo lukea ja niistä on todellakin apua. Kiitos!

2. Nettiyhteyden hankinta Espanjassa. Olen nyt lukenut muutaman pitkähkön ketjun läpi ja homma vaikuttaa lähinnä surkuhupaisalta. Miten asiat voivat olla noin vaikeita? Yhdeltä laskutetaan edellisenkin asukkaan rästit, toinen odottelee omaansa 11kk… Olisiko minun pitänyt varmuuden vuoksi pistää tilaus vetämään viime joulukuussa vaikka minulla ei ollut kuvan palaa siitä, että tällainen elämänmuutos tulisi loppuvuodesta ajankohtaiseksi? Ja noiden ehdot lienevät niin epäselviä ettei paikallinenkaan ota niistä tolkkua. Tsiisus mitä touhua!

Mm. Karin ja Devspain:n informatiivisista postauksitta huolimatta noista Fugen alueen ADSL-hommista olen kyllä pihalla kuin ”Ellun kana”. Ehkäpä asiat selkenevät sitten paikan päällä, tosin kaiken lukemani jälkeen epäilen kyllä suuresti…..

/3Blades 🙂