Pari vinkkiä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

3Blades: Jos autosi on mallia punainen auto valokuvassasi viestissäsi et tarvitse autotallia autollesi. Toisaalta SEAT on espanjan ryöstetyin automerkki muistaakseni.

Toinen ongelma on hiekka, pöly ja vastaava jota espanjassa on paljon ja se menee auton jokaisesta reiästä sisään. Yksi huomioitava seikka on myös puiden alle parkkeeraminen, en tiedä mikä on kokemuksesi määrä espanjasta, mutta espanjassa on puita jotka sotkevat auton yhdessä yössä totaalisesti pihkalla tai vastaavalla joka ei lähde pois painepesulla eikä sen jälkeisellä harja-saippua pesullakaan.

Eteläespanjassa, eritoten Andaluciassa, joka toinen auto on myös syövytetty katolta, etupelliltä sekä takaluukun päältä erilaisilla nimeltä mainitsemattomilla aineilla. Nämä aineet tekevät rumaa jälkeä ja pilaavat auton maalit, ikävä sunnuntai aamun lahja huomata auto syövytettynä. Tähän ei tarvita muuta kuin normaali jurrinen skidilauma vailla tekemistä kello kolme aamuyöstä ja hups, autosi maali näyttää reikäjuustolta.

Jos autosi on vaikka punainen niin tieto osaa sanoa että siihen kiinnitetään huomiota ja tämä on miinusta auton selviytymispelissä kaupungissa tai oikeastaan missä vaan. Punaisen auton jälleenmyyntiarvo on myös korkeampi kuin monen muun värisen auton ja tämä luonnollisesti auttaa auton katoamispelissä.

Onko autossasi mitään muuta nastaa jonka voi varastaa, tuhota, tai muuten vaan tärvellä? Kuten aluvanteet? Lue kaikki edellinen, pätee aluvanteisiinkin. Jos autossasi on johtotähti niin sano jo nyt sille adiós. Entä kattoluukku, rättikatto (rättikatto on paha), tai madallettu jousitus? Kromikoristeita?
Kaikki nämä edelliset ovat potentiaalisia syöttejä autovarkaalle.

Ota parkkihallipaikka (eikä edes se takaa mitään, parkkihalleissa poltetaan nykyisin paljon autoja). Paras tapa välttää auton kato tai tuho on valita hyvä asuinalue jossa ei, yleensä, autoihin kohdistu ryöstöaikeita tai ilkivaltaa.

Ja silti aina tapahtuu jotain.