pari juttua

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ainakin solbankilla on erinomainen nettipankkisysteemi. La Caixalla ei niin hyvä , mutta kylläkin löytyy myös suomenkielinen versio ja sitä rataa se menee muidenkin pankkien kanssa.
Kun mulla oli Saabin farmari mä kysyin täkäläiseltä maalarilta ylimaalauksen hintaa ja se olisi ollut 700€, metallivärillä tai tavallisella maalilla mikä siinä oli alunperin.
Eli tota luokkaa , riippuen tietysti autostakin. Merkkikorjaamoissa paljon kalliimpi. Ja jos haluaa oikeasti korkealuokkaisen maalauksen , niin ettei lievä asiantuntijakaan erota autoa uudelleen maalatuksi vielä paljon kalliimpi.
Eli ei kannata, vaan kantsii ostaa heti kättelyssä oikeanvärinen auto.
Ja asia riippuu tietysti myyjästä, mutta ei vittuilulla ja ikävällä asenteella autokauppa onnistu sen paremmin Espanjassa kuin missään muuallakaan.
Suosittelen asialinjaa ja jos auto ei lähde sillä hinnalla minkä siitä haluaa maksaa , eikun nenä kohti seuraavaa autokauppaa.
Ja jos ei hintataso- ja tarjontakysymykset ole ihan hanskassa kannattaa katsella vaikkapa http://www.segundamano.com ja http://www.coches.net sivustoja , sieltä löytyy vertailupohjaa ja lisää kauppiaita.

Autofacil niminen autolehti julkaisee myös pari kertaa vuodessa käytettyjen autojen hinnaston, uusi versio voi olla jo ilmestynyt tai sitten se tulee joskus lähiaikoina. Kannattaa kysyä lehtikauppiaalta. (hinta 2€)