Pari ajatusta….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Paljon olit samanlaisia asioita fundeerannut ja todeksi havainnut kuin minäkin. Tosin minä nyt en ole enää ostamisesta kiinnostunut sen jälkeen kun tulin perehtyneeksi patemmin tilanteeseen täällä.

Semmoinen ajatus tuli itselle aiemmin mieleen, että olisko välittäjien ammattitaidossa suuria eroja täällä? Osa ei menestyisi kv:nä Suomessakaan, saati sitten täällä.

Liekö kaikilla edes kielitaito riittävä? Muusta osaamisesta puhumattakaan. Kun kysyit siitä esp.100% lainamahdollisuudesta, niin saatoit mennä välittäjän mukavuusalueen ulkopuolelle? ( muistaakseni se ei edes ole mahdollinen ei-residenteille tahi ei-työllisille – kannattaa miettiä korkoriskin sietokykysikin valmiiksi vaikka tuollaisen lainan saisitkin)

Tässä sulle vielä lisää pohdittavaa:
– vastikkeen suuruus
– yhtiön taloudellinen tila, hoitorästit? Vastikerästit?
– kiinteistöveron määrä
– Sähkö, vesi, jätehuolto
– muut mahdolliset toistuvat maksut
– yhtiön muut osakkaat, keitä ovat ja ovatko suorittaneet oman osansa? Tulevatko myös jatkossa suorittamaan? Esp. Asuntoyhtiössä maksamattomat vastikkeet peritään yhtiön muilta osakkailta yhteisvastuullisesti. Loiseläjältä voi olla ylivoimaisen vaikeaa saada omansa takaisin – eikä häätökään välttämättä onnistu. Pidä kokemusta rikastuttavana ja aitona, onhan se kiva että ikivanha kuldyyri näin toivotti sinut tervetulleksi makselemaan muidenkin puolesta vastikkeet!

Muistan, että joku suomalaistaustaisista välittäjistä mainosti suorittaneensa ”LKV” tutkinnontapaisen espanjalaisessa yliopistossa. Kokeilisin ensin häntä. Ehkä hän osaakin jotain.