Parempi ettet

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä odysseus
odysseus Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
timtom kirjoitti:

Vierailen alueella noin 5 kertaa vuodessa ja en ole vielä tavannut suomalaista yrittäjää siellä josta jäisi luotettava kuva.

Jos noin paha on, niin taitaa olla parasta että et vieraile täällä enää!

On muuten mielenkiintoista, että Yleisradion näköjään täysin aurinkoranikkoa tuntematon toimittaja meni mokaamaan itsensä täydellisesti vastineessaan Pekkariselle.
Toimittaja nostaa esille asioita, jotka eivät mitenkään kuulu ko. vastineeseen tai aiheeseen. Esimerkiksi sen, että ”ilmaisjakelulehdet polkevat hintoja ja syövät pohjaa tilattavilta, vakavammin otettavilta journaaleilta”. Taisi osua pahasti omaan nilkkaan! Toimittaja ei näköjään tiedä Aurinkorannikosta sen vertaa, että täällä ei yksinkertaisesti ole saatavilla viikottaista (tai kuukausittaista) tilattavaa ja maksullista paikallista suomenkielistä lehteä.
Hyvin mielenkiintoinen on myös kommentti ”Kävinpä vilkaisemassa mitä suositussa Espanja.orgissa keskusteltiin..”. Nyt toimittaja sitten siis luottaa eri ihmisten kirjoituksiin, vaikka kirjoittajat ovat amatöörejä eivätkä journalismin ammattilaisia.
On myös hyvin erikoista, että ainoat rikolliset esimerkit vastineessa ovat esimerkiksi Pekkarisen ”putsaus” ja vastaavat tapahumat, joita tapahtuu taatusti aivan yhtä usein missä tahansa suomalaisessa kaupungissa ja taajamassa.
Toimittaja voisi muuten selittää miten nimi ”los Petos” liittyy alueen värikkääseen historiaan?
Henkilökohtaisesti olen hyvin iloinen, että en maksa lupamaksuja, joilla saadaan aikaiseksi ohjelma, josta kaksi esimistä, tuottaja ja vastaava tuottaja, ovat tyytyväisiä.
Aurikorannikolla pysyvästi asuvat toimittajat voisivatkin nyt lähteä tekemään Oulun ja Tampereen kaupungista ohjelmaa nimeltä ”los Raiskaus”.