papeles gracias

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Suoratukka kirjoitti:

Vastustan pakkoa pitää papereita aina mukana. GGGRRRRR …
>
Mulla ei ole henkilökorttia, vain passi.
Enkä halua pitää passia koko ajan mukanani.
Syystä, että rosmo voi puhaltaa käsiveskan.

Juuu… pojat tuossa hieman taisivat liioitella. Ei niitä henkilöpapereita todellakaan tarvitse koko ajan mukanaan kanniskella. Ne vain täytyy olla olemassa jossain saatavilla ja mieluummin samalla paikkakunnalla, että voit sitten tarvittaessa suhteellisen lyhyen ajan sisällä todistaa poliisiviranomaiselle henkilöllisyytesi.

Tietysti, jos olet riittävän babyface, niin diskon ja yökerhon ovelle ne kyllä kannattaa ottaa mukaan. Siellä ne myös helpoiten nyysitään, jos otat tanakasti viinaa. Muita päihteitähän et otakaan, eiks je?

Mahtaakohan sinun kohdallasi muuta sellaista henkkarien tarvetta koskaan tullakaan, jos et hillu missään epämääräisessä seurassa + epämääräisessä paikassa + epämääräiseen aikaan. Itse olen yhden ainoan kerran kaupungilla joutunut poliiseille todistamaan henkilöllisyyteni, mutta silloinkin nuo kaksi viimeistä epämääräisyyttä osuivat kohdalleni ja minua luultiin olosuhteiden perusteella ehkä joksikin toiseksi henkilöksi tai jonkin asteiseksi huumausainekauppiaaksi tjsp.

Henkkarit oli mukana, joten ”haut” (joita ei siis tietty ollut) voitiin heti tarkistaa poliisiradiolla paikan päällä, mutta kyllähän noita papereita oltaisiin lähdetty hakemaankin (ja hyvässä seurassa=), jos eivät olisi mukana olleet. Kohtelu oli välittömästi ystävällistä sen jälkeen, kun selvisi etten ole rofe.
=)