Palvelusta ….

LINKKI

guanche
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708

Älkääpä nyt unohtako, että ihminen, joka lomailee kohteessa 1-2 vkoa, haluaa palvelua ja jos hän kokee sen huonoksi on aivan hyvä ja perusteltua, että se tuodaan julki.

Tosi on se, sitä tuskin kukaan voi kiistää, että vuosien saatossa Espanjan lomakohteissa palvelun taso on laskenut, kuin lehmän häntä… jos joku on eri mieltä, on hänellä siihen toki oikeus, mutta siinä tapauksessa hänellä on tuskin montaakaan vuotta kokemusta Espanjan lomakohteista.

Totta on myös se, että parempaa kohtelua saa, jos puhuu Espanjaa, mutta kielitaidottomuus ei ole syy kohdella ihmistä kylmästi.

Sekin on totta, että ”metsä vastaa, kuin sinne huudetaan” … olen Espanjan vuosinani joutunut työskentelemään todella hankalien/ vaativien turistien kanssa, mutta kerronpa teille, että niitä löytyy joka maasta … Samanlaista palvelua vaativat espanjalaiset ulkomailla… eivät ole sen kummempia turisteja.
Vinkuvat ja kitisevät, jos eivät saa tahtoaan läpi… Lomasta maksetaan iso raha ja silloin halutaan palvelua… täysin ymmärrettävää!

Espanjalaiset/ kanarialaiset ovat täysin kyllästyneitä turisteihin, vaikkakin tietävät, että turistit ovat heille elinehto.

Ilman turisteja Costa del Sol olisi todennäköisesti vielä se ihastuttava idyllinen pieni kalastajakylä, johon aikoinaan ihastuin.. samoin on Kanaria täysin riippuvainen turisteista.

Orkin kirjoituksissa on usein havaittavissa sellainen pieni ongelma, että täällä suurin osa kirjoittajista, joiden kokemus Espanjasta rajoittuu pelkkään lomailuun, ovat niin fanaattisia Espanjan ystäviä, että sulkevat silmänsä maan huonoista puolista ja niillä taas, jotka asuvat Espanjassa, joilla on tätä arkikokemusta, eivät tuo sitä julki … onneksi muutamia poikkeuksiakin löytyy.

On kuitenkin muistettava, että kymmenistätuhansista Espanjassa asuvista suomalaisista, vain kymmenkunta kirjoittelee tänne … ei siis kannata tyrmätä suoralta kädeltä tuota yllä linkitettyä keskustelua… osa ihmisistä kokee Espanjan nykytilanteen tuollaisena… osan allekirjoitan, osan en.

Minä olen saanut pääasiassa hyvää kohtelua Espanjassa aina, mutta niin olen saanut Suomessakin ja muissa maissa, silti voin todeta, että palvelun taso Espanjassa on laskenut, kuin lehmän häntä 🙂