Palvelupaketti

LINKKI

Perlita
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4

”Kysymyshän oli vain siitä, että joku tuntee asiakkaiden kiusaavan erilaisilla toimeksiannoilla, joista sitten ei ymmärrä tai uskalla tehdä laskua.”

—-> Vakuutan, että ymmärtämättömyydestä ei todellakaan ole kysymys. Nyt vain on niin, että kaikelle ei voi pistää hintaa vaikka haluaisikin. Mikäli toimisit täällä itse yrittäjänä, niin ymmärtäisit sen. Ymmärtänet varmaan, että kokonaisvaltaisen hyvän palvelun edustajana en koe voivani sanoa, että en auta teitä. Useimmissa tapauksissa sanon, että tuo ja tuo ja tuo ei kuulu toimenkuvaani, mutta kerronpa sinulle, kuka sinua voi auttaa. Ja tämän tiedon jakamiseen sitten menee se oma aikansa…

Korostan siis vielä kerran, että minä EN kirjoituksessani koskaan maininnut sanaa vähäjärkinen (kansainomaisemmin idiootti) ja/ tai käyttänyt asiakkaistamme sanaa p**. Pääosa asiakkaistamme on vallan mukavia ihmisiä, joita palvelee mielellään ja heille on jotekin itsestään selvää, että ylimääräisiä ei pyydetä tai jos pyydetään niin niistä täytyy maksaa.

”Mietin motiivia ja syitä, kyseiseen toiminta tapaan sekä mielestäni melko voimakasta reagointia. Vaikuttaa siltä, että asiakas on muuttunut kiusantekijäksi?”

—-> Motiivina oli saada framille se, mitä kaikkea vuokravälittäjältä voidaan pyytää ja kenties hieman herätellä ihmisiä siihen, että kenties joitakin asioita/ palveluksia voisi jo etukäteen ajatella kysyä muualta tai sitten maksaa niistä käypällä valuutalla joko meille tai jollekulle sen alan ammattilaiselle eikä odottaa ne, että järjestyvät ilmaiseksi kaupanpäällisiksi. ”Melko voimakas reagointi” oli totuuksien julkituomista. Totuushan ei aina ole miellyttävä, mutta jos rehellisyydestä sakotetaan, niin olkoon sitten niin.

Toisaalta tuon vuodatukseni olisi voinut lukea myös huumorinpilke silmäkulmassa ja ajatella, että voi hyvänen aika sentään – kaikkea sitä ihmisille välähtää kysyäkin… mutta jos se sattumalta osui johonkin itselle arkaan kohtaan, niin minä puolestani ymmärrän, että siihen reagoidaan suurella ärtymyksellä (ihmistiedettä niin ikään opiskelleena henkilönä).

Muuten, minkä ihmeen takia otit vertailuammattiryhmäksesi siivoojat? Miten se liittyy tähän?