Palveluiden hinnoista

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Ei kai tuo Frankin kirjoittama nyt sitä tarkoittanut, ettá Centrossa tai muuallakaan suomalaisissa yrityksissä tuplahinnat olisi vaan että hän – ja moni muukin – on yleisesti ottaen valmis maksamaan siitä, että saa laatua ja palvelua. Oletan myös Frankin tarkoittavan että Centron korkea profiili viittaa siihen että sinne tulevat yritykset tarjoavat laadukkaita palveluita ja tuotteita.

Itse komppaan tuota kommenttia että kaikilla autoilla pääsee Tampereelle. Markkinataloudessa ja vapaassa maailmassa kun itse kukin voi ostaa ja asioida ihan missä haluaa. Minäkään en ehkä tarkkaan ottaen kuulu niihin ihmisiin, jotka välttämáttä nimen omaan tarvitsevat suomenkielisiä palveluita tai ”Suomea Espanjassa”, mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä että on positiivista ettá Suomi, suomalaisuus ja suomalaiset yritykset ovat näyttávásti esillä Espanjassa.

Samaan tapaan olen valtavan iloinen siitä, ettá monet suomalaiset nimen omaan haluavat sopeutua espanjalaisuuten, opiskelevat kieltä ja käyttävät paikallisia palveluita. Miksi näiden kahden ”maailman” rinnakkaiselo pitäisi olla minkäänlainen konflikti?