Palvelu pelasi

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
devspain kirjoitti:

Mulla on täällä Tele2:n (hasta) 20 megaa ja juuri nyt speedtest näyttää lähimpään nodeen mukavat 0.22/0.16 (ping 106ms). Siis luit oikein, siellä on ”nolla pilkku”…
>
Että hyviä nämä laajakaistat! On taas siirryttävä 3G:n puolelle ja alettava valittamaan tuonne tele2:n (siis Vodafonen!) kuudennen kerran elokuun alun jälkeen.

Päivitetäänpä tieto.

Soitin valituksen Tele2:lle ja sanoin, että vikaa on ollut jo useammin… Ja niinpä lupasivat lähettää miehen paikalle katsomaan 48 tunnin kuluessa. Teknikko tuli kuitenkin mittaamaan piuhat muutaman tunnin kuluessa.

Kaikki talon sisällä OK ja kun sanoin, että olen konffannut varmaan tuhat tuommoista reititintä, niin tiedän, että siinä on kaikki oikein… ja hekin näkivät hitauden omilla mittareillaan toisesta päästä mittaamalla.

Teknikko soitti Telefonicaan vikailmoituksen ja sanoi, että 48 tunnin sisällä tulee TF:n ukko paikalle katsomaan heidän kaapeliaan. Meni vajaa 2 tuntia ja mies tuli, mittasi piuhat, meni keros kerrokselta alas ja vaihtoi jonkun kaapelin keskuksessa. Mies mittasi itse linjan kahdelta koneelta, kätteli ja kävi silittämässä koiria ja lähti.

Homma pelaa taas ja palvelu oli Tele2:n sekä Telefonican puolelta erinomaista ja ennätysnopeaa.