Paluu matkalla Espanjaan,

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Nyt tarkkana Suomi-kilpiset autoilijat Paluu matkalla Espanjaan,

LINKKI

harrison
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.08.2007
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 84

Paluu matkalla Espanjaan, Liettuassa poliisit poimivat meidät jonosta ja tarkistivat asiapaperit. Huomattavaa että poliisit tarkkailivat liikennettä kiikareilla, ja ilmeisesti juuri meidät poimittiin jostain syystä tarkistettavaksi.

Saksassa ajoin huomattavaa ylinopeutta. Oli ratsia
juuri ennen tunnelia. Pudotin nopeuden tiekohtaiseen nopeuteen. Ajaessamme tunnelissa kyseinen poliisiauto ohitti meidät ja jäi eteemme ajamaan. Tunnelin jälkeen poliisiauton ”takalasiin” tuli ilmoitus seurata heitä. Sopivan liittymän kohdalla poistuttiin ko, tieltä.
Poliisiauto pysähtyi edessämme, me samoin. Ensimmäinen kysymys, passit ja takaluuukku auki. Meillä oli suuret määrät lääkkeitä mukanamme varattuna koko talven oleskelua varten ja niistä löytyi suomalaisen lääkärin todistus sekä oikeus vakuutusyhtiön taholta tuoda lääkkeet Espanjaan. Tämä asia oli ok
selvityksen jälkeen.
Poliisi tsekkasi passit ja autonpaperit autossaan. Tuli n.15 minuuttia myöhemmin pois autostaan ja kysyi ajokorttia. Huomattavaa että poliisilla oli ”puhelinlinja” auki. Hän puhui ajokorttitietoni suoraan puhelimeen ja tarkisti ilmeisesti tietojen paikkansa pitävyyden.( Saksan kielellä)
Selvittiin ilman sakkoja, ( ylinopeus) mutta huomioni kiinnittyi siihen kuinka tarkassa seurannassa olemme nykytekniikan avulla, kun liikumme EU-alueella.