palstalla on valvoja

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto valittajat palstalla on valvoja

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
tuisku kirjoitti:

ilmottautuu !!

Muistan kun joskus 4 vuotta sitten ”vahingossa” loysin nama Orkin sivut…ja jain heti koukkuun.Taalla toimi silloin mm.sellainen PulinaBoxi jossa saatiin me ”kalkattajat ja mitaan tietamattomat pulista ihan omia juttujamme.

Toki lukaisin paljon muitakin aiheita,ja sain erilaista tietoa monesta asiasta,mutta hyvin harvoin huomasin mitaan negatiivista /toykeaa vastausta niinkuin nyt on usein tapana kirjoitella..voi olla etta makin joskus niin teen….

Tuntuu kuin taalla nykyaan toimisi vain tama 4-5 henkilon ”TIETOTOIMISTO” joka tietenkin tietaa kaiken tasta Espanjanmaasta ja meidan muitten tulisi sit olla samaa mielta…mehan emme tieda mitaan.

Myonnankin omat tietoni hyvin vahaisiksi esim.taalta Mallorcalta saatikka koko Espanjasta,mutta ma olenkin aina pyrkinyt kertomaan miten mina jonkun asian olen kokenut…ja valittevan monesti se saattaa olla myos negatiivista..sitahan ”sanaa” ei taalla nakojaan saisi Espanjasta kirjoittaessa kayttaa.Espanjassahan KAIKKI on niin paljon paremmin kuin Suomessa..joka on tays PASKAMAA ja Paskaa jengia…

Siitakin porukasta mita taalla 4 vuotta sitten oli,vain muutama meista viitsii enaa edes kayda vilkaisemassa mita taalla ”tapahtuu”…ja paivapaivalta tama TIETOTOIMISTO saa porukan taalla vahenemaan.

Tulevaisuudessa Orkki ehka tuleekin ”kuolemaa” ja tilalle tulee sitten ME ESPANJASTA KAIKEN TIETAVIEN sivut (kysy mita vaan..me vastataan jos huvittaa..tai sit muuten vaan v…….aan!

Palaan vielá tähän purkaukseesi ja huomaan, että sinua ársyttäá eniten támá tietáminen. Miksi?????

Minä tunnustan ihan heti, että olen vastannut moneen kysymykseen. Ja ihan siksi, että kysymyksiin minun mielestá kuuluu vastata. Ja en ole mielestáni kaikkitietává vaan pikemmin selville ottava. Ja aina , lähes poikkeuksetta, olen laittanut vastaukseni yhteyteen myös linkin, josta ihan kuka vaan voi tarkistaa sen minun vastauksen. MIKSI TÄMÁ ÁRSYTTÄÁ SINUA??? Eikö kysyválle saa vastata??? Enká myöskáán tiedá vittuileeni kenellekáán, en ainkaan tarkoituksella etenkáán nille, joiden kysymys on asiallinen.

Miksi povaat nykymuotoiselle orkille kuolemaa? Eláisikó orkki parempaa elámäá, jos täállä pulistaisiin vain pullaresepteistá ja sukan kantapáán neulomisesta??? Mutta antaisiko palsta sitten informaatiota niille, jotka informaatiota kaipaavat??? Ja kaikkia ei pulina pullasta ja sukan kutomisesta kiinnosta, he jäisivát sitten pois. Ja sitäpaitsi, edelleen täállä on olemassa pulinapalsta, ei kukaan ole kieltányt pulisemisemasta. Námá ikävát nykyorkkilaiset ovat ainakin minun mielestáni HYVIN SUVAITSEVIA, toisin kuin Siná ja kaverisi, jotka olette vain ilmoittaneet, ettá olette niin paljon fiksumpia kuin nykyiset orkkilaiset, että olette siirtäneet keskustelunne facebookkiin.

Minä meinaan jatkaa kirjoittamista ja vastaan kysymyksiin, jos osaan. Ja laitanpa ihan uutisiakin espanjalaisista lehdistá tänne palstalle aivan kuten ennenkin. Niitä ei ole pakko lukea, jos ne ärsyttáá, valitsemisen vapaus ja sananvapaus on toistaiseksi voimassa. Niin Sinulla kuin minullakin, ja kaikilla muillakin. Ja tällákin palstalla on valvoja, joka kyllá poistaa sopimattomaksi katsomansa repliikit, joten eiköhän jätetá támä sensuuri ihan hänen hoitoonsa. 🙂