Paloteltu ja poltettu

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 41 uutisia Paloteltu ja poltettu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
vanhatyttö kirjoitti:

Kuinkahan monta ihmistä Jennan murhaan onkaan osallistunut. Mijaksen (?) poliisi on pidáttänyt henkilön, jonka epáilláán piilottaneen ruumiin. Uutinen ei kerro, onko kyseessá mies vai nainen, ei myöskáán kansallisuutta. Mutta hän lienee uusi epäilty niiden kolmen Suomessa pidátetyn lisäksi..

joista Espanjassa ei náhtävásti tiedetä ”podría haber otros detenidos en Finlandia.”

http://www.diariosur.es/20111010/local/costadelsol/detienen-hombre-como-encubridor-201110102026.html%5B/quote%5D

Lisáä tietoa Surista:

Nyt on pidátetty siis 4 ihmistá, kolme Suomessa ja yksi Mijaksessa. Tuo Mijaksessa pidátetty on huolehtinut ruumiin hävittämisestä ja on ilmeisesti äidin poikakaveri. Murhan syynä arvellaan olleen se, että tyttö ei ole suostunut kuljettamaan huumeita Suomeen. Suomessa pidátetyt ovat olleet uhrin ystáviá ja náiden áiti. Ystávát olivat uhkailleet tyttöä jo aikaisemmin ja támá oli tehnyt rikosilmoituksen Guardia Civilille, valitettavasti turhaan, näköjään. Ystávát ovat yrittäneet háivyttáá jälkensá matkustamalla Suomeen Irlannin kautta.

Jennan ruumista on yritetty pilkkoa; puuttuu osa alaraajoista ja toinen kásivarsi. Ruumis oli káäritty makuupussiin ja yritetty peittáä kuivilla puiden lehdillá. Etsinnöissá oli löydetty osa kásivartta jostakin tynnyristá.

Tappo on tehty talon sisállá ja sen jälkeen ruumis on yritetty paloitella ja sitten vielá polttaa. Jostain syystá touhu ei ole onnistunut toivotulla tavalla.

Mijaksessa pidátetty äidin kullanmuru on asunut talossa kahden alaikáisen lapsen(sa ?) kanssa ja nämá alaikäiset on otettu Juntan haltuun ja hoivaan.

Ja Surin uutisen perássä oli tämmönen kommentti asiasta:
Dios cuanta basura humana hay metida en la Costa del Sol!

Aika hyvin tiivistetty. }:)