Paljon ultria…

LINKKI

Madrede2
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.01.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 5

Ihan kivasti tarjotaan ultria, Suomessa riippuu kunnasta mutta oma kotikuntani tarjosi molempien lasten odotuksen aikana vain rakenneultran. Heti kun kuopus olis syntyny, kaupunki päättii tarjota myös sen 12-viikon ultran :-/ Mä taidankin haluta seuraavan lapsen Espanjassa 😉

Toi koepalan otta kuulostaa hurjalta…! Kuulostaa joltain istukkanäytteeltä yms mut tuskin se sitä on, ei kai täälläkää istukkaa mennä sorkkimaa ellei sitte oo riski saada down syndroomainen lapsi tai jotain muuta häikkää.

Onko siis tämä kätilö joka seuraa raskautta, myös sitten synnytyksessä mukana? Tämähän kuulostaa kivalta (jos sattuu olemaan miellyttävä ihminen!) Minusta olisi ollut hyödyllisempää jos rutiinikäynnit raskauden aikana olisi hoitanut kätilö mieluummin kuin terveydenhoitaja, kätilö yleensä osaa tyhjentävämmin vastata kaikkiin synnytykseen liittyviin kysymyksiin, kivunlievityksiin yms.

Itse aloin odottaa esikoista Englannissa mutta sen maan terveydenhuolto kun on maailmalla surullisen kuuluisa huonosta tasostaan, pakkasin kamat ja irtisanouduin töistä ja vauhdilla Suomeen, siellä ei olisi tullut mieleenikään synnyttää.