palautteen palautteen palautetta

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Rookeri kirjoitti:

Otsikkopalkissa on kohta ”UUSIMMAT”, siitä näkee milloin uusimmat viestit on tulleet, oikeass reunassa on aika paljonko on kulunut viimeisen viestin saapumisesta ko. ketjuun.

Tässä Rookeri varmaankin tarkoittaa ’otsikkopalkilla’ navigointipalkkia, joka on se musta raita, joka erottaa sivun yläosasta noin neljänneksen, ja josta ”löytyvät” linkit: etusivu, uusimmat, keskustelu, tietopankki, faq, blogit, uutiset ja chatti.

Kyseisen palkin värivalinta vain on sanalla sanoen häkellyttävä. Mustalla pohjalla mitä tummimman sininen(!) teksti, joka sentään muuttuu sitten valkoiseksi, kun sen päälle vie hiiren kursorin; jos tajuaa viedä. Itse en heti alkumetreillä snaijannut.

YLLÄPITO HOY! Olisikohan tuolle väriyhdistelmälle tehtävissä jotain; ilman että koko himmeliä pitäisi kaataa?

Ja niin… Periaatteessahan threadin otsikon kai pitäisi automaagisesti juosta samana kunnes joku sen omalla kohdallaan haluaa muuttaa, mutta muutospakollakin on omat hyötynsä, kuten jutun asiasisällön muuttumisesta kesken ketjun kertova vihje, joka useissa netin keskusteluryhmien pitkissä ketjuissa kirjoittajalta unohtuu, vaikka puheenaihe vaihtui jo ajat sitten. Tämän sivuston ketjut eivät toisaalta tapaa olla sangen pitkiä kuin vain harvoin.