Palaute.

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467
Anunu kirjoitti:

Kiinnostuneet voi kysella kuvia suoraan Anniinan sahkopostiosoitteesta, silla me yritettiin saada niita tanne eika oikein onnistuttu 🙂

Ja tosiaan pennuista pidetaan aarettoman hyvaa huolta, ovat terveita ja leikkisia. Sen kummemmin en noihin panetteluihin ja syytoksiin viitsi ottaa kantaa.

Ihmettelempa vain, mika vimma se saa ihmisen noin karkkaasti laukomaan mielipiteita. Tata keskustelua ei sita varten tanne laitettu ja siita varmaankin voidaan jossakin muualla keskustella tai he voivat, ketka viitsivat.

Enpä voi pahaa sanaa sanoa omakohtaisen kokemuksen perusteella näistä naisimmeisistä ja (seassa on joitakin miehiäkin) jotka edes yrittävät auttaa toisia pääsemään ”ei toivotuista pennuista” eroon; vahinko on sattunut ja kun pennuille hyvä koti etsitään, niin kellä on valittamista?
Onhan se toistepäin parempi vaihtoehto kuin ”monttuhoito” tai ”Vihtavuoren papanat).
Moni vanhempikin ihminen ottaa mieluusti itselleen kaverin josta huolehtia ja samalla saa itselleen vireyttä elämään.

Meidän perheessä mennään yksi kerrallaan linjalla ja kaverista huolehditaan paremmin kuin ihmisestä, vaikka kyseessä onkin metsästyskoira; tosin hyvällä hoidolla ja keskinäisellä luottamuksella on äärimmäisen suuri merkitys myös riistamaita kuljettaessa. 🙂

Toivottavasti pennut saa hyvän kodin!!

Ps. Voin auttaa kuvien laitossa; lähetä fotot:
suvilum@netsonic.fi
niin liitän ne tänne ja hävitän sen jälkeen tiedostoista.