Palatkaa pisteeseen A.

LINKKI

Ocaso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Palatkaa lähtöpisteeseen ja miettikää mikä tulevaisuus on 14v. nuorellanne edessä jos ette vielä edes tiedä ”mitä hänen kanssaan tulisi tehdä” kun vanhemmat lähtevät suorittamaan unelmaansa.

Koulu ei ole leikinasia eri kielellä, varsinkaan kielellä jota ei hallitse, ja tänä päivänä kouluarvosanat on mitä tärkeimpiä työelämään siirtyessä. Voi olla aivan varma että todistuksia selataan työhönotto tilanteessa myös espanjassa ja jonon kärjille mennään hyvillä arvosanoilla. Vasta tämän jälkeen tulee henkilökohtaiset haastattelut ynnä muut muodollisuudet.

14 vuotias on täynnä haluja tulla joksikin, hän luultavasti jo tietää mikä on hänen unelma-ammattinsa, joten ottakaa selvää myös mitkä ovat mahdollisuudet tähän unelma-ammattiin espanjassa, täällä kuviot eivät ole samat kuin suomessa.

Kun hän on päässyt espanjassa mahdollisesti hyvilläkin papereilla koulusta sekä lukiosta, ehkäpä yliopistostakin, niin tuleeko hän saamaan tämänhetkisen tiedon mukaan koulutustaan vastaavaa työtä vai pitääkö hänen lähteä ulkomaille töihin niinkuin niin moni espanjalainen nuori tekee pakosta, koska
espanjanssa ei ole koulutusta vastaavaa työtä saatavilla.

Syvätutkikaa asia, tehkää se lapsenne takia.