PakosinMäen takapäivystys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku PakosinMäen takapäivystys

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Siteeraus IPT42: ”Onhan tuo Pedro 50 jo kauan haikaillut niitä jotta pääsisi sinne Pakosin mäkeen kahistelemaan. Onnea kepakkomäkeen.”

Voin paljastaa, ettei minun tarvitse enää haikailla, sillä parhaillaankin on menossa PakosinMäen täyspäiväinen päivystys ja juuri siitä kumpuavat sauva-, tuulipuku- ja kukkahattuiset tositarinani Orkin palstoille. Päivystys tapahtuu paalupaikalla keskellä ”kepakkomäkeä” Girasolin lähellä sekä Suomelan syleilyssä; vaimoni hoitaa aamuvuorot, minä iltakeikat ja koira haukkuu öisin ohikulkevat tuulipukukahistelijat. Espanjalaisille se ei viitsi enää haukkua.

Tiedoksi, että Pakosin kepakkomäki kulkee noin 7 asteen kulmassa; alaspäin lyllerretään kepeästi hymy kasvoilla ja toisinpäin puuskutetaan otsa hiessä sekä kurtussa ja usein väkinäisesti teeskentelevä hymy kasvoilla tyyliin ”kyllä tuo jalka vielä sauvojen kera niin kevyesti ylös mäkeä nousee”.

Onneksi kuitenkin on puolimatkan krouvi ”Bar Polo” ja väsyneimmät sekä janoisimmat ylämäkisauvojat voivat ottaa hyvällä omalla tunnolla pitkän lenkin jälkeen pienet ”neuvoa-antavat” ja samalla vaihdetaan keskinäiset kulmakunnan juorut tai joskus kun oikein muutaman tukevan totin jälkeen innostutaan, niin pannaan siinä sivussa Suomen poliittiset sekä taloudelliset asiat ojennukseen.

Huomenna sitten taas sama kepakkomäkikierros uudestaan, näin ne päivät täällä kuluvat ja onneksi sitä pääsee kesäisin Suomen KotoOnnelaan lepäilemään raskaan talven jälkeen saunan, makkaran ja oluen kera.