pakollinen otsikko

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
VillaMartin kirjoitti:

ketju lähti kysymyksestä, jossa alunperin haettiin henkilöä joka:

Tarkistaisi ilmoituksen ja asunnon paikkansapitävyyden. Monissa asunnoissa on rikottuja kalusteita ja jotkut ovat todella järkyttävässä kunnossa. Itselläni on nyt sellainen tilanne, että en voi saapua sinne niitä katsomaan.

Niin että alkuperäisen kysymyksen mukaisesti kai sitten katsoisin asioita mitkä yllä on mainittu. Oma mielenkiintoni asuntoja kohtaan muodostuu lähinnä mahdollisuudesta tehdä rahaa. Siis ostaa halvalla ja myydä pienellä voitolla. Tai suurella. 😉

”Kalusteiden” sijasta katsoisin kyllä ihan muita asioita kämppää tarkastessani. (Ellei AP sitten tarkoittanut kiintokalusteita, joiden korvaaminen on hieman työläämpää kuin jonkun keittiöntuolin vaihtaminen)

Toki hakijan preferensseistä riippuu, onko esim. kiintokalustevauriot paha vaiko hyvä. Jos tarkoitus on kantaa keittiö kuormalavalle enivei, niin luulisin, että on jopa eduksi, jos ostettava kohde ei ole liian priimaa.

AP:na pohtisin sitä, että entäs jos Ryanair lakkaakin lentämästä Alicanten kentälle. Yhden halvan lentoyhteyden varaan en liikoja laskisi.