Pakko vielä lisätä vettä

LINKKI

Perrito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Pakko vielä lisätä vettä myllyyn, en vain voi olla hiljaa.

Kojo:
”Kaikki Suomeen tuodut kulkukoirat ovat potentiaalisia lapsuustraumojen takia luonnevikaisia koiria Suomessa vastaaviin oloihin syntyneiden lisäksi.”

Luonnevikaisuus on jotain joka tulee syntyessään eikä lapsuustraumat aiheuta luonnevikaa vaan käytöshäiriön. Itselläni on ollut lapsuustraumainen koira jota oli hakattu pentuna ja se koira oli kaukana luonnevikaisesta niinkuin muutkin huonosti kohdellut koirat. Luonnevikainen koira on sellainen jolla on jotain pahasti vialla pääkopassa ja joka on normaalien olosuhteidenkin jälkeen vihainen tai agressiivinenkin. Puhuppa asioista niitten oikeilla nimillä Kojo jos kerta alat provosoimaan!

Suututtaa niin paljo tällä hetkellä.. Jotku ei vaan pysty olemaan arvostelematta toisten toimia, vaikka nämä yrittävät tehdä niitä hyvää hyvyyttään ja auttaa.

Jos minulla olisi yhtään ylimääräistä rahaa taskussa, lahjoittaisin säännöllisesti rahaa eläinsuojelu tarkoituksiin ja asettuisin vapaaehtoiseksi aina kun pystyisin. Ensin pitää vaan saada titteli koulusta ja vähän pesämunaa sekä elinolosuhteet tasapainoon. Siihen asti keskityn kierrättämään ja ajattelemaan globaalisti. Jos joku sanoo minua tekopyhäksi sen takia että kierrätän mutta silti käytän esimerkiksi lentokoneita olkoon se hänen ongelmansa..