pakko kommentoida..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Perrito
Perrito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 113

Ei koirapuistoja? No ainaki täällä on! Ihan kämpän läheltä löytyy yks. Ihme juttu jos etelässä ei ole..

Mulla on suuri ongelma ton matkustamisen kanssa koska pitkän matkan juniin saa ottaa vaan alle 6 kilosia koiria mikä on minusta koira rasismia parhaimmillaan. Paikallisjuniin saa ottaa koiran mutta kuonoremmin kans, ite käytän vaan vedonestopantaa ja on menny läpi vaikka se ei estäkkää suun aukasemista.

Busseihin ei saa ottaa muuta ku boxissa ruumaan!!! Mikä on minun mielestä ihan kauhiaa jos aattelee 8 tunnin matkaaki ja koira siellä metelissä joutuu körryyttään. Mieluummin lennän sen tunnin verran ja koira joutuu oleen ruumassa vaan sen lyhyen ajan.

Ite kun asun täällä Barcelonan kuppeessa ja poikakaveri Madridissa ja sen koti on Murciassa niin oon tosiaanki ihan loukussa täällä. Miguel joutuu matkustaan aina minua tapaamaan ja ite napotan vaan täällä. Pääsiäislomalla lensin Alicanteen ja sieltä autolla Murciaan mutta tommosia reissuja ei viikonlopun takia kehtaa ees tehä.

Ku saavuin Madridiin niin saatiin taksi lentokentältä ku vähän Miguel intti kuskin kanssa. Ei jouduttu maksaan extraa eikä pakottanu laittaan Patua lentoboxiin ku sanoin Miguelille etten sitä sinne laita sillä sitä ei ois saanu kiinnitettyä mitenkää ja koira ois varmasti lennelly miten sattuu siellä. Taksin takana oli pitkä jono muita vapaita takseja joten kuski tiesi että jos ei ota niin siellä on joku joka varmasti ottaa. Vilanovassa en kuitenkaa saanu napattua taksia asemalta kämpille ja olipa kiva raahautua koiran ja tavaroitten kanssa lentoboxia lukuunottamatta.

Tekis mieli lähtettää vähän palautetta Espanjan päättäjille tuosta koiran kans matkustamisesta.. Suomessa se on niin helppoa ja ei tuu extra kustannuksia taksareille, bussi- tai junafirmoille. Espanjassa ollaan kuitenki niin eläinrakkaita ja täällä on tosi paljo koiria ihmisillä niin miksihän se on tehny niin vaikiaksi..