Pakko jatkaa …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

MiMadrid sai mut vielä jatkamaan, sillä kaikesta kaaoksesta huolimatta on ainakin omassa taloyhtiössäni saatu asiat luistamaan. On päätetty ja toteutettu porras-sisäänkäyntien remontit, hissien vaihdot, uusien autotallien rakentaminen, koko piha-alueen saneeraus ym. jne.

Ja kun sanoin aikaisemmassa viestissäni, että ”tullaan tutuiksi” se merkitsi samalla sitä, että emme olleetkaan enää niitä joitakuita uusia ulkomaalaisia, jotka aiheuttavat kaiken haitan vaan yksiä meistä.

Kyllä Suomessakin uusia asukkaita aina … jne. Eräässä muutossa ystävystyin (kuten aina kannattaa) oitis talkkarin kanssa, joka jo ennalta kertoi, ketkä meistä tulisivat valittamaan, oli aihetta taikka ei. Ja niinhän justiinsa siinä kävi. Läpi kahden kerroksen eräskin täti kuuli, kuinka meillä korkokengissä käveltiin keskellä yötä. Sekin piti ottaa esille yhtiökokouksessa kohdassa (jota ei ikinä pitäisi minnekään kirjata) ”muut mahdolliset asiat”.

Näissäkin jutuissa ratkaisee useimmiten asennekysymys ja moni kokemusvamma on toisen osapuolen ymmärryksestä (tai ymmärtämisestä) kiinni, siis miten itse missäkin pärjäämme. Espanjassa moni asia on toisin kuin kotoisessa Suomessa. Myös ihmiset yhtiökokouksissa. Mutta mieluummin osallistun niihin kokouksiin Espanjassa, ihan totta.