*päivitystä

LINKKI

haney
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.08.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 1

tuskin residenciaa kuitenkaan tarvitsen uolen vuoden oleskeluun, ja ehkä en välttämättä tarvitsisi nie’täkään, mutta olisihan se ehkä ihan hyvä olla. Varmuuden vuoksi.
Lähetimpä sähköpostia Suomen suurlähetystöön Espanjassa, josko he tietäisivät miten toimia… sieltä vastasivat, että tietoa saa Espanjan suurlähetystöstä Helsingissä tai Espanjan sisäministeriön sivuilta. Koska espanjan kielen taitoni on ihan surkea, ei sivuista juuri ole hyötyä, google translatekin saa aikaan hyvin vähän selkokielistä tekstiä.
He epäilivät että tulen saamaan saman numeron mikä minulla on ollut aiemminkin, ja neuvoivat hakemaan numeroa Espanjan suurläheystöstä jo etukäteen, koska jonotusajat Espanjassa ovat niin pitkät. Edelleen en osannut tietoa vieraalla kielellä tuolta sivustolta hakea, mutta jostain luin että mukaan pitäisi ottaa täytetyt hakemukset ja kopio passista notaarin allekirjoituksella ja apostillen leimalla. Koska olen jokatapauksessa menossa pejantaina Helsinkiin, ajattelin koittaa onneani ja marssia Espanjan suurlähetystöön nuo paperit kourassa, ja toivoa että joku ymmärtää asiani..