Päiväkoteja löytyi!

LINKKI

Elina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.12.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 10

Hei!
Vastaan itse itselleni 🙂 siltä varalta, että joku muukin kaipaa tietoa Fuengirolan päiväkodeista (tämä viestiketjuhan alkoi päiväkoti-kyselystäni).

Alunperin ei tullut mieleeni mennä etsimään Fuengirolaa koskevia tietoja kaupungin omilta sivuilta.. Siellä on kuitenkin tietoa sekä kouluista että päiväkodeista, http://www.fuengirola.org/ linkki education y cultura -> education -> guarderias on lista ja yhteystiedot kaupungin espanjankielisiin päiväkoteihin.

Englanninkielisiäkin päiväkoteja löytyi netistä useita, tosin ei itse Fuengirolasta. Alunperin etsin virheellisesti hakusanalla kindergarten, mutta logiikka onkin näköjään englantilaisilla eri: primary school, preschool ja college + Malaga etc. hakusanoina toivat useita yhteystietoja. Löysin mm. nämä pieniäkin lapsia hoitavat laitokset Benalmádena International College, The British College of Benalmádena, Calahonda International College, Peter Pan Bilingual Nursery School (viimeisimmän nettisivu ei toiminut). Nettisivuja kahlatessani jäi tosin mielikuva, että nuo englanninkieliset ovat kalliinpuoleisia.

t. Elina