Päivä huononi silmissä ;)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tämä sivu…. Päivä huononi silmissä ;)

LINKKI

Marjukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361

Huononi siksi, että annoin itseni provosoitua yksittäisen ihmisen (N.R.V.P.A) kritiikistä.

Minulla ei ole mitään järjellistä syytä puolustaa ketään tai mitään. Jotenkin vaan tuo kirjoituksesta läpikuultava negatiivisuus ja kapeakatseinen arvostelu alkoi ärsyttämään.

Jos joku haluaa kuulua ulkomailla ”seuroihin”, niin so what…ei se ole sinulta pois. Kyllä Suomen rajojen ulkopuolella nuoret osaavat hakeutua kontakteihin, jotka eivät sivuakaan suomisoppia tai muita suomiseuroja.

Ota huomioon myös se, että iäkkäämmissä ihmisissä on myös joitakuita kielitaidottomia, joten kansainvälinen seuranpito ei onnistu. Miksi siis arvostella, kun ihmiset pitää ”omaa kivaa”.

Eletään nykyaikaa ja vaikka kaikilla eläkeläisillä ei ole kielitaitoa, niin PC löytyy melko usealta ikäihmiseltä.
Muutenkin nettimaailmassa tunnutaan ajattelevan, että vain nuorilla ja keski-ikäisillä on tämä virtuaaliviestinnän mahdollisuus.

Ilmeisesti olet nuori henkilö ja haluat loukata ”naureskelullasi” täällä kirjoittelevia taviksia (sinun mielestäsi taviksia).

Näiden sivujen perusteella et tiedä kenestäkään juurikaan mitään…ja vaikka loisit omia mielikuvia täällä olijoista, niin tuollainen vähättelevä asenne on rumaa.
Vanha sanonta, että jokainen taaplaa tyylillään kannattaa ottaa käyttöön.

Tekisi mieleni deletoida koko juttu, mutta v-käyrä pääsi jo nousemaan, joten uskaliaasti tämän laitan matkaan…ja vannon, että enää en jatka, koska provot jatkuu niin kauan, kunnes toinen lopettaa.