paisaje

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Marjukka kirjoitti:

…meikäläisen ei tarvitse lähteä mitään, eikä ketään karkuun. Ainoastaan talviset olosuhteet pistävät miettimään (terveydelliset syyt), mikä maa olisi riittävän kiinnostava puolivuotiseen asumiseen ilman lunta ja pakkasta.

Nyt Suomessa on ihana kesä…lämpimämpää, mitä Espanjassa. Hieman hymyilyttää määrätyt tyypit, jotka ovat täällä rankanneet Suomen sateiseksi ja kylmäksi…ja vaikka olisikin kylmää ja sateista, niin luonnon vihreydessä ja kauneudessa saan suomalaisuudelleni vastinetta yllin kyllin.

Olen ollut Arskarannikolla mm.heinäkuussa, jolloin luonto ei inspiroi minua pätkän vertaa…lukuunottamatta vuoria, joihin olen suorastaan rakastunut. Siksi varmaan viihdyn täällä Lapissa tunturin kupeessa nautiskellen taivaan ja maan kohtaamisesta.

Espanja ei välttämättä ole minun listani ykkönen. Jos maa olisi valittava Euroopasta, niin ekaks tulisi Unkari (unelma jo lapsesta saakka)ja tokaks Espanja.Norja on maisemallisesti upea, mutta sitähän saan ihailla pienen ajomatkan jälkeen, milloin vain siltä tuntuu.

Kaukomaita en edes listaa, koska niiden aika on sitten seuraavassa elämässä.

Lämpötila tänään täällä pohjoisessa +26…riittää mainosti ja on vähän jo liikaakin }:)

Minusta on todella surullista, että suomalaisten (turistien) kásitys aurinkorannikosta perustuu tähän turisti-slummialueeseen, Marbella-Malaga -váliin. Ei tarvitse kauas tástá erkaantua kun jo löytyy ihana luonto, niin kaunis, että ei voi sanoin kuvailla. Esimerkiksi Montes de Malagan alue, ihan Malagan vieressä, on paratiisi. Ja erityisesti keväállá, kun kaikki on täydessä kukassa ja vihreäá, voi hyvin kuvitella olevansa jumalaisessa puutarhassa. Minulle Espanjan kauneus on paljon suurempaa kuin suomen luonto. Siellä on kyllá kesállä vihreäá, mutta jotain puuttuu, vuoret.