paikkoja olisi monia

LINKKI

guanche
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708

Kiperä kysymys siitä syystä, että paiikkoja olisi niin monia. Touhuamme kenties saman tyylisiä asioita, sillä minunkin haaveeni olisi ”vetäytyä” joksikin aikaa Mallorcan rauhaan, jossa voisin päästää luovan minäni täysillä valloilleen.

Ensiksi tulee heti mieleen taiteilijakylä Deía, kaunis ja rauhallinen, minun ehdoton suosikkini… Valldemossa olisi aivan mahtava, kunhan löytäisi paikan hiukan syrjempää…luostarin ympäristössä liikaa turisteja ja talvella, kun niitä ei ole, on melko koleata. Porto Cristo oli ennen niin mahtava paikka, mutta rauha sieltäkin on nykyään mennyt turistien vuoksi. Varmoja valintojani olisi myös Estellencs, Son Servera, Felanitx, Campos, Llucmayor, Esporles… voi niitä on paljon… nämä viimeksi mainitut ovat vain turistien läpikulkupaikkoja, muuten aitoja mallorcalaisia kyliä ja Mallorquinit ovat ystävällistä porukkaa.

Kaikista ei ole niin nopea yhteys Palmaan, mutta ei hankalaakaan, Mallorcalla välimatkat ovat lyhyet.

Lukuisat luostarit!!! Mitäs siihen sanot? Ei nunnaksi, eikä munkiksi 🙂 vaan vieraaksi… majoitus halpaa, ruoka yksinkertaista, elämä askeettista, mutta rauhallista olisi… ainakin turistikauden ulkopuolella…. tässä muutama pikku vinkki, joita itsekin olen usein ajatellut omalle kohdalleni.

Saarella on paljon luostareita, jotka ottavat vieraita, tosin sitä en tiedä, kuinka pitkäksi aikaa kerrallaan. Kauniisiin maalaistaloihin kyllä pääsee, tosin hintaluokkaa en tiedä.

Joskus vielä aikeeni toteutan 🙂