Paikanpäälle ensin 2-3 kk

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Asunto, työ, harrastus.. Paikanpäälle ensin 2-3 kk

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Matkailijatar60
Matkailijatar60 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.04.2012
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 38

Heips Late! 😀
Hyväksi koettu asia: Tule tosiaankin ensin katselemaan paikanpäälle, onko se sitä mitä haluat ja viihdytkö.
Asunto ensin lyhytaikaisena. Jos viihdyt ja toivottavasti löydät työtäkin (tosin tilanne aika paha tällähetkellä ja pahenee…)
Hyvä asia on se että ajoissa jo kyselet ja ns opiskelet espanja-asioita 😀 Hatunnoston paikka nuorelle miehelle.

Muihin en osaa oikein vastata muuta kuin sen että harvoin saat hyvää ja kodikasta asuntoa mukavalta alueelta….
Vuokrat ovat tosin halvempia normiasunnoissa kuin Suomessa mutta välittäjien kautta maksat ns itsesi kipeäksi, Varsinkin kesäaikana. Halvimmalla saa keskustan esim Fugen keskustan ulkopuolelta. tosin jos haluat Fugen keskustassa asustella jonkun aikaa ja tutkailla tilanteita yms, niin kannattaa katsella ja kuulostella paikallisilta sitä asuntoa. Kaikkia asuntoja ei kannata silti hyväksyä. Hyvässä lykyssä asunto löytyy 2 h! 😀 Hyvällä tsäkällä saa Fugen keskusta-alueelta tosi viihtyisän ja kodikkaan asunnon.
Esim. oleskelen itse kesät Suomessa ja vuokraan asuntoni aina kesäksi. en havittele voittoa vuokrauksesta. Minulla ei myöskään ole korotetut vuokrat kesäkuun aikana. Vuokraisäntäni on luvannut että saan vuokrata asuntoni kesäkuukausiksi mutta vain Suomalaiselle.

Jos jossain vaiheessa suunnitelmiasi tahdot tulla vaikka kk asumaan, esim vaikka tänä vuonna elokuussa, tai ensivuonna kesä-heinä-elokuu niin laita s-postisi osoite. Kerron sitten lisää ja lähetän vaikka kuvia, jotta näet asunnon. Täällä puhutaan 1mh tai 2mh jne asunnoista. Todellisuudessa ne ovat esim. 1 mh asunto (olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylppäri.

Voisit tutustua tuonne tietopankin puolellekkin koska sieltä löytyy paljon hyödyllistä tietoa Espanjassa asumisesta ja kaikesta muustakin. Muitakin linkkejä löytyy tästä Espanja.org sivustolta.

Olen muuten lähtöisin naapurikunnasta itse 😀