Pahoittelen myöhäistä vastausta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Laajakaistapuhelin Pahoittelen myöhäistä vastausta

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Frank kirjoitti:

Kun vaihdat WAN-porttiin niin voitko sitten konffata muita asetuksia kuin SIPiä?

kun on ollut niin kiirettä … Spanian asunnon oston kanssa ja se tulikin sitten tehtyä juuri tänään 🙂 Mutta asiaan: Kumma kyllä Suomessa oli tuo kyseinen vika, mutta nyt kun konffauduin espanjalaiseen operaattoriin, niin homma toimii hyvin noilla Suomen asetuksilla. Eli en laittanut STUNia päälle (kun menin katsomaan LAN asetukset kuntoon ensin ja sitten STUNia ei enää päässytkään säätämään). Jostain kumman syystä en päässyt WAN-portista Planettiin sisään enää lainkaan – lieneekö jokin selainasetus sitten – tiedä häntä. Hienosti toimii soitot suomalaisiin puhelimiin ja takaisin. ESP-FIN-ESP -viipe on noin vajaa sekunti. Kiva katsoa tuota Saunalahden VoiP-laskua verraten naapurin GSM-laskuun…. Ja vielä kiitoksia Sinulle oivasta ideasta – tämä laite jää kyllä tänne odottelemaan ensiviikkoista avaintenluovutusta…

Niin vielä sen verran hinnoittelusta, että laskullani on 11 erillistä puhelua suomalaisiin liittymiin kestoiltaan yhteensä reilu tunti ja laskun kokonaissumma näyttää olevan 3,4€.

Alkoi muuten askarruttamaan tämän handsetin ja tukiaseman välinen turvallisuus tai oikeimmin se, että mahtaneeko jollain toisella Planetin handsetillä päästä soittamaan minun tukiasemaa käyttäen? Eli siis jos tukiasema on päällä, niin pääseekö vastaavalla handsetillä soittelemaan tuon minun tukiasemani kautta ja sitäkautta Saunalahden numerollani ties minne? Ihan suoraa vastausta ei löydy ohjekirjasta miten ja mitä (PIN-koodeilla) oikein suojataan. Eli miten handset ja tukiasema varmistavat, että heillä ja vain heillä on oikeus toimia yhdessä.