Pacos

LINKKI

hulluville
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.10.2013
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 8
bhajee kirjoitti:

Pintor kirjoitti:

Sieltä löytyy kai nykyään kaikkea tarpeellista. Riippuu vain missä kohtaa asustat rauhallisen ilmapiirin takia. Aikoinaan mopopojat vetivät mäkeä ylös lujaa ja silloin ei ollut tarkaa onko heidän mopoissaan edes äänenvaimentajia.

Vaikka itse asunkin Pacosissa, ainakin autottomille suosittelisin Los Bolichesia

Pacosissa on enää yksi (vaatimaton) ruokakauppa, erilaisia kuppiloita kyllä enemmän. Jos viitsii juosta useammassa kaupassa, niin löytyy kyllä leipomo, kala/vihannes/lihakauppa jne. Palvelut (varsinkin suomalaisten) on nykyään aikalailla keskittyneet Los Bolichesiin (vrt. esim. http://www.centrofinlandia.fi/).

Los Pacos on kyllä rauhallinen, jos sitä etsii – luonnehtisin sitä ehkä nykyään espanjalaisen(kin) (ylemmän) keskiluokan suosimaksi paikaksi, toki suomalaisia ja muita ulkomaalaisia asuu täälläkin paljon.[/quote]

Tuota on moni mulle suositellut, alkaa vaikuttaa todella vetävältä paikalta. Toi Centrofilnandia oli mulle uus linkki, kiitos kovasti, en siellä varmaan pävittäin kävisi mutta kiva tietää että suomi kauppa ja esim lakitoimisto löytyy jos tarvitsee.