Paavi on puhunut

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Oi Santiago, nyt on pakko romuttaa tämá toiveesi: ”Ja nyt kun mä olen taas ristiretkeläisten ja Temppeliritarien hengessä puolustanut oikeata ainoata uskoa, voin illalla painaa pään tyynyyn , varmana siitä , että taivaspaikka on satavarma.”

Paavimme nimittäin on antanut lausunnon, jonka mukaan kiirastuli ja taivas eivät ole todellisia paikkoja, vaan henkisiä olotiloja.http://www.diariosur.es/v/20110113/sociedad/papa-dice-purgatorio-lugar-20110113.html

Tällaisten opillisten horjumisten takia monet eivát ota kristinuskoa vakavasti – oppiahan on muuteltu koko 2000 vuoden ajan aina tarpeen mukaan. Ja nyt siis poistettiin fyysinen kiirastuli ja taivas. Ja sallitaan esim. homoliitot, jotka Jumalan silmissä ovat kauhistus. Ja paljon muuta-kirkko itse on syyllistynyt Jumalan pilkkaan ja syö omaa uskottavuuttaan.

Islamissa pysytáán tiukasti siinä Jumalan ilmoituksessa, jonka Muhammed kirjasi Jumalan sanelun mukaan muistiin. Se on islamin laki ja sitá pyritáán noudattamaan.Siis suoraa Jumalan antamaa ohjeistusta.