Päätin juuri laajentaa pisneksiäni

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kiinteistön vakuuttaminen Päätin juuri laajentaa pisneksiäni

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
pentti52 kirjoitti:

vastaukseni a-d kohdat. Niistä pitäisi selvitä, ettei maailmanlopun varalta kannata vakuuttaa mitään. ”Oikea” maailmanloppu on käsitykseni mukaan sellainen, että vähintäänkin ihmisrotu tuhoutuu.
Mikä tahansa noista a-d kohdista pitäisi riittää muodostamaan sen käsityksen, ettei maailmanlopun varalta mitään kannata vakuuttaa. Tietysti, voihan olla että Vanhatytön viisaan vakuutusyhtiön vakuutusehdoissa maailmanloppu on kirjattu toisin, mutta eihän se kai silloin mikään maailmanloppu ole, jos on vielä maailmanlopun jälkeen on henkilöitä tai edunsaajia joille korvausta voitaisiin maksaa..? Vaikuttaa huuhaalta koko vakuutus 😀
Mutta koska asia kiinnostaa varmasti laajemmaltikin, niin voisiko Vanhatyttö kirjoittaa meille, mikä hänen vakuutusyhtiönsä käsitys on maailmanlopusta ?
Kun Vanhatyttö kyselee, mikä noista kirjoitukseni a-d kohdista olisi lopullinen vastaus, niin sitähän ei tiedä kukaan.

Minulta (yhtiöltäni) saa sitten noita kohtien a-d mukaisia maailmanlopun vakuutuksia. Vain 1000 euroa vuodessa maksamalla saa sitten kohtien a-d mukaisen maailmanlopun koittaessa miljoonan euron vakuutuskorvauksen. Mikäli euro ei ole maailmanlopun koittaessa olemassa, maksetaan korvaus pesetoina.

Yhteydenotot privana. 100 ensimmäiselle eka vuosi 20% alennuksella!