ovi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

Sama pätee missä tahansa – siis se, että kerrostaloissa on vähemmän murtoja, mutta sitten taas rappukäytäviä ja ties mitä pimeitä parkkipaikkoja… Oletko kuullut, että miten ovet säilyvät ehjinä noissa villamartiineissa ja muissa golf-keskuksisa tai sitten vaikkapa Torren keskustan tuntuman pientaloalueilla.

Kun lueskelee tätä palstaa, niin yllättävän vähän tuntuisi vaikkapa finskeillä olevan yhteistä menoa ja tuloa. Eli elellään omissa oloissaan ja sitten käydään Fugen tai Torren keskustassa tai Finski-marketissa kaffeella… (korkeintaan). Onneksi teillä on sentään mopokerho 🙂

Ovi-asiasta en osaa sanoa mitään, valitettavasti. Mutta suomalaisilla on aika paljon kaikenlaista yhteistä touhua. Mopo-kerho on vain yksi, muitakin on. Ja minusta näyttää, että on aika paljon semmosia kuppikuntia, tai kaveriporukoita, jotka harrastaa jotain yhteistä asiaa ja eivät sitten kovin paljon muiden asioista tiedä. Mutta ihan samalla tavoin se on muillakin kansallisuuksilla, ei suomalaiset ole mikään poikkeus.